Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΡΑΛΗΦΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑ «ΔΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ»

Στις αποθήκες του κατασκηνωτικού χώρου του Αγίου Ανδρέα Αττικής και στα κεντρικά γραφεία του βρεφοκομείου Αθηνών βρέθηκε ο δημοσιογράφος του ASTRA 92.8, Νεόφυτος Νεοφύτου, το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιανουαρίου 2012, για να παρακολουθήσει από κοντά τη διαλογή και διανομή της μεγάλης αποστολής «Δέματα Αγάπης».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, πέρα των 200 νηπίων, για τα οποία έλαβε χώρα η εκστρατεία, Δέματα Αγάπης έχουν λάβει αρκετοί μαθητές από διάφορα Δημοτικά Σχολεία της Αθήνας καθώς επίσης και πολλοί άστεγοι που σιτίζονται από τη Δήμο Αθηναίων.

Συγκίνηση προκάλεσαν γράμματα και μηνύματα αγάπης τα οποία έστειλαν μαθητές κυπριακών σχολείων, μετά την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας.

Ο απεσταλμένος του
ASTRA συναντήθηκε με το Δήμαρχο της Αθήνας, Γιώργο Καμίνη, την Αντιδήμαρχο, Πόπη Γιαννοπούλου και με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τα οποία μέσω του ASTRA 92.8 εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες σε ολόκληρο τον κυπριακό λαό, διαβεβαιώνοντας πως η κατάσταση, αν και δύσκολη, είναι διαχειρίσιμη.

Σε μια ένδειξη ευγνωμοσύνης οι δημοτικές Αρχές εξέφρασαν την ετοιμότητά τους να φιλοξενήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι στις εγκαταστάσεις του Αγίου Ανδρέα μαθητές που βοήθησαν στη συλλογή των «Δεμάτων Αγάπης».

Πληροφοριακά αναφέρεται ότι ήδη μεγάλος αριθμός πακέτων από τα 2 πρώτα εμπορευματοκιβώτια καταναλώθηκε ενώ την ερχόμενη εβδομάδα αποστέλλεται και το 3ο εμπορευματοκιβώτιο, χωρητικότητας 10 περίπου τόνων.

Όσον αφορά στα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, γίνονται διευθετήσεις ούτως ώστε αυτά να διατεθούν υπό μορφή προϊόντων πρώτης ανάγκης στα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: