Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Ενημέρωση για τη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία

Για χρόνια ολόκληρα ήταν καθολικό αίτημα αλλά και κατηγορία για όλες τις κυβερνήσεις ότι απέφευγαν να ενημερώσουν το λαό για το τι σημαίνει Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία.

Στην εκδήλωση για τα 15χρονα του ΑΣΤΡΑ ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει έντυπο που θα διανεμηθεί πλατιά και θα ενημερώνει τον κόσμο για το τι είναι η λύση που επιδιώκει η ε/κυπριακή τα τελευταία 35 χρόνια.

Και ω του θαύματος!!!

Τα κόμματα που διακηρύσσουν ότι επιδιώκουν τη συγκεκριμένη λύση αντιδρούν και ενίστανται σε μια τέτοια ενέργεια!

Άρχισαν τις μεμψιμοιρίες κα ναι μεν αλλά!

Γιατί άραγε;

Γιατί αυτά τα κόμματα πασχίζουν να μας πείσουν ότι ΔΕΝ λένε την αλήθεια όταν διακηρύσσουν ότι επιδιώκουν λύση στη βάση της Δ.Δ.Ο.;

Η εντύπωση που δημιουργούν είναι ότι οι διάφορες παράμετροι που βάζουν έχουν στόχο να πλήξουν αυτή τη βάση.
Η εντύπωση που δημιουργούν είναι ότι αντιτίθενται σε αυτού το είδους τη λύση.

Κάποιος που διαβάζει αυτές τις γραμμές μπορεί να διερωτηθεί αν είναι κακό να απορρίπτεται ή αν αποτελεί αμάρτημα η απόρριψη αυτής της μορφής λύσης.

Η απάντηση είναι ΟΧΙ!
Όμως θα ήταν έντιμο να το πουν. Και μαζί με την ομολογία τους να προτείνουν άλλη οδό λύσης και να επιχειρηματολογήσουν για την ορθότητα της.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

όταν απορρίπτεις τη γνώση εν έχεις υπόθεση. όταν την κτυπάς κιόλας ή και την απαγορεύεις τότε είσαι φασίστας. Τί άλλο να πει κανείς/΄καμιά? μονολιθικότητα, μονοφωνία, έλεγχος κάθε κύτταρου της κοινωνίας, αντίδραση στην άλλη άποψη. Καθεστώς απορριπτικών της λύσης. Έχει μακρύ και δύσβατο δρόμο ο Πρόεδρος μπροστά του. Αλλά και όσοι/ες θέλουν λύση να αναλάβουν τις δικές τους ευθύνες. Στην τελική διακυβεύεται ΞΑΝΑ το δικαίωμα της άποψης. ΜΑΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

τελικα τα εντυπα για τι Δ.Δ.Ο δεν κυκλοφορισαν ??